Tilbud på digital markedsføring


Tilbud på ny hjemmeside!

Ta kontakt med Per Sørlie telefon 959 48 654 eller mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen   www.nettskred.no

Sikkerhet - sosiale medier - design

 

Nettsider kan være hacket uten at eier vet det

Pishing tok av i 2015. Det innebærer at nettsiden kan være infisert, samtidig som den ser helt normal ut. Besøkende til hjemmesiden kan bli infisert når de besøker den eller hvis svindel-epost sendes fra din webserver. En stadig mer utbredt infeksjon er utpresningsprogramvare. Det innbærer at filer på en infisert datamaskin og nettverket kan bli låst og man må betale hackere løsepenger for å få tilgang til filene igjen. En slik profilering av nettsiden er noe de færreste ønsker seg. I løpet av 2016 har antall svindel-epost med utpresningsprogramvare økt til 90%! I januar i år utgjorde de 10%.

Husker du Panama Papers?

Gigantlekkasjen i Panama Papers skandalen kan skyldes kjente sikkerhetshull i websystemene. Programvaren var ikke oppdatert til sikre versjoner. Dette er den vanligste årsaken til infeksjon. Vi har derfor gjort det enkelt. La oss oppgradere og sikre din nettside.